NOSALTRES

La Fúmiga és, sens dubte, un dels grups valencians que més acollida ha tingut entre el públic intergeneracional gràcies a la seua formació ben arrelada al fenomen bandístic valencià i a unes lletres i melodies que fan brollar l’optimisme i l’entusiasme del públic.

“Espremedors” (Halley Supernova, 2019) va ser el seu disc de presentació amb temes tan icònics com Mediterrània, que els va posicionar amb força i els va valdre els premis Carles Santos (2020) i Premi Ovidi (2020). Després de xafar fort amb l’EP “Pròxima Parada” (Halley Supernova, 2020), guardonat amb el premi Tresdeu d’este any, en novembre de 2021 la Fúmiga presenta el seu darrer àlbum “Fotosíntesi” (Halley Records, 2021), on trobem la cara més madura de la banda, sense deixar de costat les melodies festives de la seua potent secció de vents.

“Fotosíntesi” és llum i creixement, i això és el que la banda vol transmetre arran de totes les experiències viscudes al llarg dels darrers anys. Unes lletres que parlen d’estimar i estimar-se, d’acceptar i acceptar-se, tot a ritme d’un pop festiu i mediterrani amb l’essència de sempre, que deriven en un directe potent, segell de la banda, que no deixa indiferent a cap espectador.

QUÈ NECESSITES?

manàgement i contractació

Joan Gregori – Pro21

Telèfon

+34 627 57 42 32

Email

info@pro21cultural.com

botiga online

Canvis, devolucions, incidències, consultes:

Email

botigalafumiga@gmail.com